MODULI

1. MODUL – 8. 3. 2022 (17h do 20h): ŽENSKA KOT ŽIVLJENJSKO POSLANSTVO

Vsaka želi blesteti v svoji ženski energiji. Ko je le ta v pravem razmerju z moško, se je ženska sposobna soočit z nasprotnim spolom, saj ji prepoznavanje tega ravnovesja pomaga pri reakcijah v danih situacijah. . V določenih arhetipih žensk se bomo prepoznale,  ugotovile bomo katero vlogo trenutno igramo in se naučile, kako zažareti v vlogi svobodne ženske. Tiste ženske, ki živi svoje poslanstvo in se ne boji biti ženska, saj sprejema svojo ženskost kot dar.

2. MODUL – 15. 3. 2022 (17h do 20h): ŽIVLJENJE KOT ZRCALO PREPRIČANJ

Dotaknile se bomo ozadja naših prepričanj. Pogledale kakšna je moč prepričanj ter kako nas prepričanja lahko ovirajo ali motivirajo. V praksi bomo pogledale kako vaša prepričanja vplivajo na vaše delovanje in kreirajo vaše življenje. Ko boste razumele svoja prepričanja, boste lažje razumele sebe in druge. Popeljale se bomo od prepričanj k vrednotam. Naučile se bomo kako to dvoje uskladiti.

3. MODUL – 22. 3. 2022 (17h do 20h): DETOX MISLI

Misli so lahko naš najboljši prijatelj ali najhujši sovražnik. V teoriji in praksi se bomo naučile kako postoma iz točke, kjer se nahajate kristalizirati misli in jih začeti zavestno preusmerjati. Spoznale boste vpliv prehrane na naše misli in zaživele v svojem življenju zakona privlačnosti. Naučile se boste kako lahko misli uporabimo kot vodilo in kreiranje našega življenja.

4. MODUL – 29. 3. 2022 (17h do 20h): OD SAMOPODOBE DO SAMOZAVESTI

Zavedanje kaj je samopodoba in kaj je samozavest, kako sta ti dve povezani, kako se gradita, vas bo v tem modulu pripeljalo do spoznanj in boljše verzije samih sebe. Kaj je lepšega kot zadovoljna in samozavestna ženska?

5. MODUL – 5. 4. 2022 (17h do 20h): TRANSFORMACIJA EGA – OD ILUZIJE K RESNICI

Naučile se bomo kaj vse je ego in v kakšnem odnosu je z našim višjim jazom. Ugotovile bomo kakšne iluzije nam ego prodaja, kako nas omejuje in zakaj nam nagaja. Naučile se bomo ločiti kaj je ego in kaj je višji jaz. Naučile se bomo prepoznati in živeti svojo pravo resnico.

6. MODUL – 12. 4. 2022 (17h do 20h): BODI ORIGINAL

V tem modulu se dotaknemo tem kot so primerjanje z drugimi, ljubosumje, zavist. Naučile se bomo korakov, ki vam bodo pomagali, da zablestite v vsej svoji podobi in se ponosno zaveste, da takšne kakršne ste, ste edinstvene. In da vas edino vaš original vodi k stanju sreče in izpolnjenosti.

7. MODUL – 19. 4. 2022(17h do 20h): KO SPREMINJAM SEBE, SPREMINJAM SVOJE ODNOSE

Ozavestile bomo odnos do sebe in odnose z drugimi. Pogledale bom kakšnih odnosov si želimo in kakšna je pot do njih.  Ozavestile bomo svoja pričakovanja do sebe in drugih in pogledale kako ta pričakovanja vplivajo na naše življenje. Pogledale bomo kako ego upravlja z našimi donosi in kaj se zgodi, ko vajeti v odnosih prepustimo srcu.

8. MODUL – 3. 5. 2022 (17h do 20h): MEDITACIJA KOT NAČIN ŽIVLJENJA

Skozi prizmo koristi za naše zdravje bova predstavili različne načine meditacij, ve pa boste izbrale tisto, ki najbolj vibrira z vami. Pokazali bova kako lahko meditacija postane del vašega življenja. Nina bo tudi izvedla meditacijo v živo, ki bo skanalizirana prav z namenom podpore naše skupine in vsake posameznice v njej.

9. MODUL – 10. 5. 2022 (17h do 20h): OD PRISOTNOSTI DO SVOBODE

Pogledale bomo kaj je sprejemanje in kakšne so iluzije v sprejemanju. Kako gresta skupaj sprejemanje in dajanje. Kaj damo sebi? Kaj damo drugim? Razjasnile bomo zakaj se nam dogajajo slabe stvari, če pa toliko dobrega naredimo za druge. Ozavestile bomo kako na sprejemanje vpliva potreba po kontroli in kaj ima pri vsem tem odpuščanje. Delile bova skrivnosti kako biti prisotna v trenutku in kako se osvoboditi.

10. MODUL – 17. 5. 2022 (17h do 20h): PREBUDI SVOJ SEKSAPIL

Kaj je seksapil? Kako se naučimo sprejemati svoje telo v celoti. Izrazile boste sebe na različne načine. Predstavili bova kaj vse vpliva na izražanje seksapila. Naučile se bomo čutiti sebe, vzpostavile stik s sabo in prepoznale svojo notranjo lepoto. Samozadovoljevanje ne bo več tabu tema.

11. MODUL – 24. 5. 2022 (17h do 20h): KO VEM KDO SEM, VEM KAM GREM

Pogledale bomo kaj je razlika med željo in ciljem ter zakaj se določene želje ne uresničijo in cilji ne dosežejo.  Naučile se bomo postavljati cilje in kako jim slediti. Ozavestile bomo kdo sploh smo in kam želimo priti. Ozavestile bomo svoje talente in pogledale kaj je možno v našem življenju, če si damo priložnost in zaživimo v polnosti svojih talentov.

12. MODUL – 31. 5. 2022 (17h do 20h): ČE HOČEŠ RAZUMETI, DELUJ

Iz teorije v prakso. Konec tedna je srečanje v živo. Več urna delavnica, ki vam bo pomagala še do zadnjih spoznaj in transformacij.

© SREČNA IN IZPOLNJENA ŽENSKA 2021, izdelava BlueOrange Design