Moje življenje je zaznamovala posebna angelska vez z angelom čudežev Hamiedom in kot njegov kanal na različne načine pomagam snovati in odkrivati čudeže v vaših življenjih.

 

A čudeži se pojavijo tam, kjer zanje izberemo in ustvarimo prave pogoje, zato sem v zadnjih 20 letih spoznavala različne tehnike od meditacij, intuitivnih svetovanj, coachinga, tehnik nenasilne komunikacije, NLP-ja do postavitev družine, ki pomagajo te pogoje vzpostaviti. Vsaka od nas je drugačna in potrebuje drugačno prst, drugačno seme, količino vode in toploto sonca, da se razcveti v vsem svojem sijaju.

 

Zaljubljena sem v komunikacijo, v vsak pretok najčistejših energij, ki so temelj vseh sprememb in podpora pri kreiranju odnosa do sebe in odnosa do drugih. Kogarkoli nevidna roka pripelje v moje življenje, zagotovo stopi na pot transformacije in dela na sebi.

 

 

Zdrav način življenja skozi prehrano, razstrupljanje in gibanje je moj temelj zadovoljnega in srečnega življenja. Skozi svoje delo pomagam položiti temelje tega pomembnega stebra ljudem, ki pridejo v moje življenje.

 

Skozi osebno trenerstvo, prehranska svetovanja, vodenje skupinskih vadb, ličenje in subtilne povezave z angeli pomagam ženskam odkrivati kako čudovite v resnici so. Imam namreč srečo, da lahko vsaki vidim v srce in še pred preobrazbo vem, kakšen potencial se skriva v njih. Zato lahko v težjih trenutkih, ki nastopijo v vsaki transformaciji, verjamem namesto njih, one pa si le sposodijo mojo vero vanje.

 

Tu sem za vse, ki si želijo spremembe na boljše. Ki si želijo živeti drugače, bolj polno, srečnejše. Nikogar ne obsojam, saj sem sama prehodila pot skozi pekel, da lahko danes ponudim roko in s tabo prehodim pot vrnitve v življenje, ki si ga želiš.

© SREČNA IN IZPOLNJENA ŽENSKA 2021, izdelava BlueOrange Design