PRVA GENERACIJA SREČNIH IN IZPOLNJENIH ŽENSK

 

Zadnji modul smo strnile v objem izjemnega druženja, ki je na vsakem koraku kreiralo srčno dotakljive utrinke, ki bodo za vedno del ponosnega mozaika zgodbe vsake izmed nas.

Za naju so se uresničile še ene srčne sanje. Ker se tako popolno dopolnjujeva, sva skreirali tečaj, ki te za vedno spremeni. Nobena izmed devetih čudovitih dušic prve generacije ni več ista, a je hkrati bolj svoja. Tako zelo so se spremenile, da so si končno spet podobne. Podobne tisti iskreni verziji sebe. Modul za modulom smo transformirale blokade in odkrivale svoje potenciale. Cele tri mesece smo predano delale na sebi. Ključna sestavina uspešno zaključenega tečaja, je poleg predanosti tečajnic, redno izvajanje prakse, ki sva jo z Moniko skozi različne naloge, spodbujali cele tri mesece.

 

‘Če hočeš razumeti, deluj.’ je ena mojih ljubših NLP predpostavk in to je tudi temelj najinega dela z ženskami. Vse, kar se naučimo, spravimo v prakso, v življenje. In tukaj se delajo razlike med naučenim in osvojenim znanjem. Najine ženske se teorije niso samo naučile, ampak so jo v praksi osvojile. Na zadnjem modulu so dokazale, da razumejo učenje in pokazale kako ga živijo. Globoki poklon vsem skupaj in vsaki posebej ter srčna zahvala za čudovito cvetje in najlepšega angelčka .

 

Prva generacija Srečnih in Izpolnjenih Žensk kliče po nadaljevanju dela na sebi in midve, ganjeni od povratnih informacij, že kreirava nove ideje. Drugi generaciji pa vrata odpirava jeseni. Boš zraven?

 

Tečaj Srečna in izpolnjena ženska je pot k sebi. Nina in Monika sta mi pomagali odkriti moje sence, strahove in jih pomagale preobraziti. Tečaj pomaga najti v vsaki ženski njene speče potenciale in skozi vprašanja in coaching razvije notranje moči in potenciale, ki spijo v nas. Iz tega tečaja smo vse sodelujoče res odšle srečne in izpolnjene. Hvala iz srca

Marjana Polajnar

 

 

Udeležila sem se tečaja srečna in izpolnjena ženska. Obljubile smo si: 'Drage ženske nikoli ne bomo take kot smo bile!' Počutila sem se bolje, čustveno bolj močno. Spremenila sem se in začela na vse gledati zgolj pozitivno. Tečaj mi je dal tudi nova prijateljstva in dosedanja naredil močnejša. Veselim se nadaljnjih druženj, da spoznam tudi zgodbe drugih in bomo skupaj močnejše.

Metka Mrak

 

 

K tečaju Srečna in izpolnjena ženska nisem bila povlečena, ker nebi že bila srečna in izpolnjena v sebi.. a začutila sem navdušenje ob druženju z ženskami, ki so odprte za spremembe in delo na sebi. V tečaj sem se torej spustila brez kakršnikoli pričakovanj ali želj po lastni spremembi, sem pa zelo uživala ob čudovitih spremembah, ki sem jim bila priča od začetka do konca. Tečaj je res celovit oz.

celosten in obe, tako Nina kot Monika, odlično vodita skupino skozi celoten tečaj.

Zelo mi je všeč doprinos njune duhovitosti in sproščenosti, ob katerem smo se udeleženke počutile povsem sproščeno in domače. Istočasno pa je bilo kljub intimnosti vse skupaj speljano zelo diskretno in povsem varno.

Definitivno priporočam ta tečaj vsaki ženski, ki začuti skok v sebe in spoznati pravo naravo iz svoje globine. Tečaj je čudovita odskočna deska, ki vodi v lastno osvoboditev. Je orodje, ki odpira vrata, a skok je potrebno narediti sam.

Pogum velja, srečno.

Tadeja Kompos

 

 

Absolutno priporočam vsem ženskam Srečna in izpolnjena ženska, saj vsaka ženska zase napreduje in raste in je znotraj skupina varna, ko deli svoje občutke, to je vsaki izmed nas ogromno pomenilo. Prav tako sta nas Monika Kuzman in Nina Sterle spodbujali, za posamezen sklop sta nas počastili tudi z teoretičnim delom, da smo še lažje sledile. Je pa res, da moraš vsebine obnavljati, in je ok, če bi se tečaj tudi na določeno obdobje spet ponovil, ker vedno znova slišiš kaj novega,, saj si napredoval tako na duševni kot na energetski ravni. Poljubček in objemček vsem mojim kolegicam v skupini. Za ostale pa stopite iz cone obdobja. Ne glede na starost, stan, finančno stanje, karkoli vas že omejuje. GO FOR IT.

 

Marinka Habjan Škrinjar

 

 

Spletni tečaj Srečna in izpolnjena ženska mi je prinesel VEČ kot sem pričakovala. Lahkotnost podajanja teorije s strani Nine in Monike je nekaj kar moraš doživeti, da lahko razumeš  3 ura srečanja so minila kot bi bile skupaj na klepetu samo pol ure. V kolikor imaš željo delati na sebi ter potem vso to teorijo in znanje, ki ga pridobiš v skupini uporabiš v vsakdanjem življenju, dobiš neprecenljivo sporočilo:

Delo na sebi te naDgradi

Hvala Nina Sterle in Monika Kuzman ter vsem so tečajnicam za vaš doprinos k moji osebni rasti. Rada vas imam

Suzana Golob

 

 

V marcu sem se udeležila tečaja Srečna in izpolnjena Ženska,ki sta ga organizirali Nina in Monika. Posebnih pričakovanj nisem imela, čeprav sta obljubljali citiram: »Draga ženska nikoli več ne boš taka kot si bila.« To se je po vsakem modulu resnično tudi dogajalo. Postale smo izjemna skupina, ki smo se skupaj spreminjale. Ta tečaj mi je pokazal povsem drugačen pogled na življenje in na ljudi. Odprl pa je tudi luč v bolj temni plati mene.

Če se katera še spogleduje in premišljuje ji toplo priporočam da se tega tečaja udeležili. Tudi Nina in Monika sta izjemni. Posvetita se vsaki posebej,tako da boš iz tega tečaja dobila maksimalno vse, kar ti lahko da nekdo, Nato si na vrsti ti.

Vanda Bačar

 

 

Dragi Nina in Monika,

kaj naj vama drugega rečem kot en velik HVALA.

Ob misli na vajin spletni tečaj me preplavlja ena sama hvaležnost.

Z vsakim modulom, ki sta nam ga pripravili, sem v sebi našla še marsikaj nepoznanega, neodkritega. Z moje omare je padlo še kar nekaj skritih okostnjakov, ki so me še vedno ovirali na moji poti. Da pa ne govorim koliko je bilo AHA momentov in novih zavedanj.

Skratka vajin spletni tečaj je definitivno prava pot do celosti, do stika s sabo, do izpolnjenosti.

Hvala vama....kot sem že povedala ....navijam za vaju se naprej.

Kristina Rupnik

 

 

Tečaj Srečna in izpolnjena ženska je na mojo pot prišel v pravem trenutku, kot bi življenje samo vedelo, kdaj se moram srečati z vsebinami in ženskami, ki so prebudile v meni ‘mene’. Nina Sterle in Monika Kuzman sta vsebine podali vrhunsko, ustvarili intimno skupino in skupaj z ostalimi udeleženkami smo naredile varno okolje, kjer ni bilo sramu in tabujev. Kot bi se poznala že od nekdaj, kot bi bile najboljše prijateljice. Meni osebno je Tečaj prinesel več kot sem pričakovala, je nedvomno najboljša investicija VASE, ki se ni končala na zadnjem

skupnem srečanju, ampak traja in traja še danes. Ko se najdem v ‘stiski’, pogledam kakšen zoom za nazaj, preberem vsebino v skripti, se z meditacijo povežem z vsemi dušicami, ki so rasle na tem tečaju z mano, in spet sem izpolnjena!  Tečaj nima imena kar tako, res doseže bistvo in hvaležna sem neskončno za to izkušnjo. Z veseljem bi ponovila in nadgradila

Maja Tiselj

 

© SREČNA IN IZPOLNJENA ŽENSKA 2021, izdelava BlueOrange Design